Over mij

Mijn naam is Sanne Zwanenberg en ik ben een VoetreflexPlusTM therapeut. Om een VoetreflexPlusTM therapeut te worden, heb ik de 3-jarige HBO-opleiding VoetreflexPlusTM bij Total Health gevolgd. De komende jaren zal ik me verder gaan verdiepen in voetreflex en andere complementaire geneeswijzen, zodat er meerdere mensen zich op een natuurlijke wijze fysiek en mentaal fitter en vitaler kunnen voelen. In 2019 heb ik de certificaat behaald van de cursus Bachbloesems therapie. Deze Bachbloesems kunnen worden ingezet om mentale-, emotionele- en/of lichamelijke klachten te verlichten. In 2020 heb ik de certificaat van Medische Basiskennis bij Total Health behaald. Het komende jaar ga ik een nieuw avontuur aan, namelijk acupunctuur. Hiermee zal ik meer leren over de Traditionele Chinese Geneeswijze.

Wat heeft mijn interesse voor complementaire geneeswijze gewekt? Voordat ik met voetreflexologie begon, heb ik grafisch design gestudeerd op SintLucas en illustratie/animatie op de kunstacademie SintJoost. Echter, lag hier de werkdruk voor mij te hoog en liep ik tegen een burn-out aan waardoor ik het plezier in het werk verloor. Met mijn gezondheid en depressie kwam ik bij diverse therapeuten terecht die een nieuwe wereld voor mij hebben geopend. Door de therapieën voelde ik me steeds beter en kreeg ik beter inzicht in wie ik ben en wat ik wil doen. Mijn doel is om cliënten bij te staan in het verbeteren van de levenskwaliteit en vitaliteit. 

Praktijk Wholistic

Wholistic stamt van het woord 'whole' en 'holistic' af. Beide woorden staan voor 'heel zijn'. In mijn praktijk wil ik cliënten weer heel laten worden door klachten op verschillende invalshoeken te benaderen. Klachten of ziektebeelden kunnen ontstaan door fysieke klachten, emotionele klachten en zingevingsproblematiek. Door deze verschillende invalshoeken te gebruiken, kunnen de klachten gaan verlichten.

Opleidingen

  • 2021 - heden: Acupunctuur - Total Health Academy
  • 2018 - 2021: VoetreflexPlusTM - Total Health Academy 
  • 2019 - 2020: Medische Basiskennis - Total Health Academy

 

Bij- en nascholingen

  • 2023: Zwangerschapsreflexologie - Total Health Academy
  • 2022: Neuroreflexologie - Total Health Academy
  • 2021: Hooggevoeligheid, Intuïtiewinst en Nieuwetijd Chakra's - Total Health Academy
  • 2021: Chinflex® Professional - Total Health Academy
  • 2021: Gewichtsbeheersing - Total Health Academy